שאלות :
- האם הממצאים מספקים או שעליך לעבור בדיקות והדמיות נוספות. למשל CT – PET ועוד .
- האם לאור הממצאים כדאי לבצע חו”ד שנייה על תוצאות הפתולוגיה, אם כן היכן?
- האם לדעתה צריך להיות המשך טיפול ואם כן איזה?
- האם צריך חלילה התערבות כירורגית נוספת ? האם נכרת בשלמות? האם הבלוטות נקיות?
- טיפול כימותרפי: מהו הטיפול, מה לדעתה צריכה להיות תוכנית הטיפול ובאיזה סדר, מה משך זמן הטיפול? איך ניתן לאמוד את התקדמות הטיפול עצמו בכל שלב? האם יש סיכונים (טווח ארוך/טווח קצר)? על איזה תופעות לוואי יש צורך לדווח? איפה כדאי לבצע זאת? האם משך טיפול כמו שלך יש לבצע פורט (Port-A-Cath)?
- הקרנות: האם יהיה צורך בכך? אם כן – היכן כדאי לבצע, איזה מכשיר הכי מדויק ומתקדם בארץ, איך מונעים פגיעה וכוויות שלא באיבר מטרה .
- טיפולים אחרים: איזה טיפולים נוספים קיימים המתאימים לתת מענה לבעיה הספציפית שלך? לרבות תרופות ניסיוניות, ביולוגיות, טכנולוגיה מתקדמת ועוד.
- במידה ויהיו לך כבר התוצאות גנטיות – לשאול מה משמעותן, האם זה משנה את תוכנית הטיפול?
- לשאול האם את מתאימה לבדיקת אונקוטייפ DX (בדיקה גנטית לברור הטיפול הכימי המשלים שנועד למנוע את הישנות המחלה – זה בסל הבריאות).
- איך היא ממליצה להקל על תופעות הלוואי הנובעות מהטיפול, שינוי אורך חיים, תוספי מזון, בשיתוף עם מחלקה אינטגרטיבית לסיוע, (אם יש כזו באותו בית החולים) להקלה והשלמת הטיפול הכימותרפי עצמו, וכן תרופות להקלה על תופעות הלוואי.
- לציין מה רופא אחר המליץ ולשמוע את דעתה על כך.
- אדמיניסטרציה : הפניה לבדיקות נוספות במידת הצורך, מרשמים לתרופות, טלפונים להתקשרות, לוודא מתי צריך לבוא שוב, באיזה מקרה צריך לדווח וכיצד? מכתב לרופא מטפל, לוודא האם אפשר לבצע את ההליך אצלה במחלקה ובאיזו מידה היא תוכל להיות מעורבת בתהליך.